Melanotan 2

I Love Melanotan 2, vi är en av nordens största shoppar som har varit verksamma sedan 2013, dock inte full lika riktat mot den svenska marknaden som vi är nu. Våra huvudprodukter är Melanotan 2 samt Reduktil (Även kallat Slimex, Sibumatrine). Om du inte har hört talas om Melanotan 2, så ska du inte vara förvånad.

Melanotan 2

Melanotan 2 är en peptid som ökar produktionen av melanin i kroppen för att du ska kunna få en djup, naturlig, riktigt brun färg utan att du bränner dig när du solar i solarium eller vistas i solen.  Melanin är din kropps naturliga skydd mot farliga UV strålar, som i sin tur gör dig brunare för att skydda mot mera skada för huden. Alla har vi olika pigment och är olika utsatta för skadlig strålning. Melanotan 2 är framtaget just för att även dem med sämre pigment ska kunna tillbringa lika lång tid i solen som en som har medfött pigment som tål mera sol. Detta leder då givetvis till att även om du är en så kallad ginger (rödhårig med väldigt ljus hud) ska kunna ta melanotan 2 för att kunna få den där riktigt snygga mörka färgen utan att drabbas av en brännskada.

Hur fungerar Melanotan?

Melanotan 2 som bland annat kallas barbiedrogen är framtagen för att stimulera kroppens melanin nivå för att du ska kunna få en riktigt djup brun färg samtidigt som du inte behöver tillbringa alls lika mycket tid i solen. Som användare av Melanotan 2 så upplever användaren snabbare resultat, snabbare återhämtning av skadade hudceller som i annat fall hade varit omöjligt. Av denna anledning är det ursprungligen framtaget för dig med ljusare hudtyp som skydd. Självklart kan vem som helst använda det och uppleva magiska resultat. Det är helt enkelt framtaget för att motverka hudcancer.

Kvalitet och Produkter

Forskning: Det kan vara svårt att föreställa sig att ansedda webbshoppar skulle sälja ineffektiva produkter, men man skall alltid kräva ett lab-resultat från den man köper av. För att försäkra dig om att innehållet är rent. Begär en labrapport, och denna skas helst inte vara daterad med ett datum som är äldre än 2 veckor. Detta är något som alla de seriösa melanotan 2 grossisterna i både Australien och USA skickar med. Så kan dem inte lösa detta till dig så skall du helt klart överväga vart du skall köpa ditt melanotan 2. 

Det finns väldigt många produkter på marknaden för Melanotan. Melanotan kan administreras i allt i från vialer, nässpray och piller för att nämna några. Trots alla påståenden om att det är så otroligt enkelt att ta i alla dess former så är utan tvekan det mest effektiva sättet att ta Melanotan är med en vial. Vi säljer nässpray och det fungerar men det ger inte alls lika bra effekt och är även dyrare. Men för den sprut rädda personen så är det ett bra alternativ. Melanotan 2 som piller är totalt fake eftersom enzymerna i magsäcken löser upp dessa peptider, oavsett vilken. Så det bästa alternativet är helt klart vad gäller melanotan 2 är att injicera det. Mer om melanotan kan du läsa i dessa länkar: researchpeptides, Plastikforum: Läs mer här  eller se denna länk hur melanotan skyddar dig mot att bränna dig : Klicka här